Saturday, January 12, 2008

Věříte na znamení?

Víte, když se stane několik věcí, který samy o sobě nedávaj smysl, ale tak nějak do sebe zapadaj a já si říkam, jestli to něco znamená nebo je to jen náhoda tak sem vždycky trochu nervózní. Nemůžu říct, žeby vždycky když se podobná série věcí stane, tak by to něco znamenalo, ale přeci jen se pak občas stane něco s tim souvysející.

Třeba takovej ten blbej pocit před mašinou na lístky u vchodu do metra, říkáte si, dneska si ho radši vemu a na přestupu narazíte na pána v modrém s plackou s vyraženým číslem. Nebo v televizi vidíte jak někdo telefonuje, tak se kouknete jestli vám někdo nevolal a v tu chvíli se telefon rozezní. Podobný věci se dějou asi pořád, vim že může jít jen o shodu náhod, ale nemohlo by se stát, že ten náš svět přeci jen propojenější víc než si myslíme? Mohl bych uvést klasickej příklad, sedim si tak ve vyhřejvanym bazénu v bulharsku se dvěma kámoškama (ano v tý době šlo ještě o kamarádku :D) a vedle nás seděle hrozně ošklivá ženská, která aby tomu dodala na kuráži, tak si ještě sundá podprsenku.
No se svejma kumpánama se bavila rusky, tak zaznělo pár hlášek o soudnosti, o vyschlejch švestkách a tak podobně. Co nás ovšem vyvedlo tak trochu z míry bylo to když pani přešla plynule z ruštiny do češtiny a řekla nám co si o nás myslí... au :P no neměla se svlíkat. Sice sem se pak trochu bál ruský mafie, ale naštěstí se nikomu nic nestalo tak je to v pohodě.

Ale abych se dostal k jádru pudla. Jedno z nejkultovnějších znamení, které lidstvo provází jsou sny. A když se vám ve snu zdá spousta věcí a jen jedna maličkost vám utkví v hlavě je to zvláštní. Já se tim pak začínam zaobírat. No a mě se zdálo, myslim že to bylo tak, že sem viděl jakejsi seznam písní na, kterym byla píseň "i blame you to the moonlight sky" tak se ta píseň ale nejmenuje jistě že ne. Jmenuje se "Sleeping Satelite" a vzhledem k tomu, že se nechávam budit rádiem, hádejte co mě ráno vzbudilo za písničku. No a tak sem šel hned na google a musel si jí najít a pustit. A pro ty kdo jí neznají tak jí přinášim.

Jo a neví někdo co by to mohlo znamenat????


Tasmin Archer - Sleeping Satellite

No comments: