Saturday, December 22, 2007

Sklapla past ...a stůl se posunoval dál

Tak včera proběhl hlavní dárkovej maraton "na poslední chvíli".
Sem rád že to mam za sebou a i ten šílenej předvánoční stres je pryč. Byl sem nakupovat se ségrou a asi v šest se dozvěděla že má jít na jakousi akci, kde jí dá kámoš nějaký CD.
Byl sem vyzván, abych šel jako doprovod a protože sem se chtěl trochu uvolnit a poznat její spolužáky, nebo alespoň jejich část, neměl sem nic proti.

Ty nejlepší věci člověk oběví náhodou.
přišli sme promrzlí, ale nakopnutí pressem do klubu kdesi v Praze. Měla tam hrát kapela lidí od nich z gymplu odkud byla i většina lidí v klubu. (mohl tam bejt ještě někdo kdo by mi určitě zvednul náladu, ale prostě nemůžem mít všechno že? :) )
Martin, jeden ze spolužáků co na mě působil jako fajn kluk, nás posadil ke stolu kde sedělo další osazenstvo a Kožich (nevěřil sem že i on je ségřinej spolužák) vedle, kterýho sem seděl většinu večera... tlaky nohou způsobovali že stůl se mírně posunoval.
Vedla se konverzace a padnul rum s kolou. Najednou se ozval mě dobře známej zvuk didžeridu. Už to upoutalo mou pozornost. Janek, jeden z kapely, do něj chvíli foukal a pak se začali přidávat bicí a za chvílku už se klubem linul parádní jamík.
Kapela Sklapla past pak hrála celej večer a já sem si je nesmírně užíval. jen ten stůl se posunoval pořád dál.
Už padnul třetí rum s kolou mezitim se v tom sklepě vyhulilo asi tak půl kila trávy (bad luck já nic :P) kožich chvíli řval do mikrofonu a já poslouchal.

Doufam že seženu nějakou jejich věc co bych sem mohl hodit. Každopádně mam zajištěnou dobrou náladu do konce roku :)
sice to neni dlouho ale přece jen

2 comments:

Anonymous said...

Kdo je ten nekdo kdo ti mel zvednout tu naladu?:)

Wondrej said...

Ten někdo to určitě ví :) moc lidí co by do popisu a prostředí seděli neni ;)