Friday, December 28, 2007

new age is comming to town

šampus - máme
rachejtle - máme
náladu pařit - máme
dostatek lidí na to aby se o tom dalo mluvit v množném čísle - máme

nezbejvá než vyrazit do boje s novým rokem a hned první den spustit alkoholovou palbu na Nový rok dokud neví co ho čeká. Střílet po něm špuntama od šampaňského a bublinkama chránit sebe poti jeho rozmarům. Raketama prorarit oblohu tak, aby i v noci bylo vidět.
Prostě, připravte se, čeká nás znova další rok plný různých překvapení, ať už nepříjenmných překážek, nebo pozitivních zkušeností a proto bych vám všem chtěl popřát do nového roku jen to nejlepší a ať se vám daří tak dobře jak si zasloužíte :)

No a protože je ve zvyku si na konci roku udělat malé review toho co se nám v uplynulém roce přihodilo a co ne i já mám myslim za čím se ohlídnout.

Od loňského silvestra už je to totiž 365 dní, za tu dobu sem stihnul dostudovat třetí ročník, vytvořit blog na kterej mi dokonce občas i někdo zajde, (paradox je že ačkoli se snažim psát smysluplné posty největší návštěvnost mi zajistily sračky - lord hoven), odjet za oceán a tam úspěšně živořit 6 týdnů a seznámit se se spoustou lidí z celého světa od mexika po japonsko. Vstoupit do náruče maturitního ročníku, navázat konverzaci se zvláštní osobou :P nejmíň 1000x naštvat ségru, udělat řidičák. Uh a na spoustu věcí sem zapomněl, třeba outdoorová vysočina nebo školní výlet s aktivitama :) popřípadě nový zážitek s kožichem. A taky mě oslovil nový styl hudby. Ujíždim teď na downtempový vlně na rádiu DJ Dusty's Afternoon Nap

tak a teď už se musím rozloučit, naposled vám popřát vše nej a du se připrapovat na pařbu :)

No comments: