Thursday, March 6, 2008

Někdy najdeme...

i to co vlastně nehledáme.

Stává se vám, že hledáte nějakou věc, kterou víte, že někde máte, ale nemůžete jí prostě najít? A jako vrchol všeho ji najdete, až když ji nehledáte, nebo zjistíte, že celou tu dobu byla přímo před vašima očima.

Někdy se taky stává, že najtedeme něco co jsme nikdy nestratili... znáte to, dete si po ulici a najdete nějakou libůstku jako třeba kreditku, něčí tašku, peněženku a tak dál. U všeho si buď řeknete, že vám to ani nestojí za to ohnout se pro to, nebo jako u peněženky vás mravní pohnutky dovedou k tomu to vrátit.

Dneska se mi ale stala zvláštní věc. Nenašel sem nic z výše uvedeného. Našel sem klíče. Ne klíče od bytu, ale od auta. Jednoho by napadlo něco ve smyslu, že když už našel klíče od auta, že je malá pravděpodobnost, že by k nim našel i auto. Ono ale bylo přímo u nich. No plechovka z roku 80 co by za ní dostal člověk víc na šroťáku než v bazaru, ale pořád auto - pojízdné.

Heh, sem podstivec a mam asi moc malý "cojones" než abych se k něčemu odhodlal, ale ta představa... škoda že tam nesála zajmavější kára :)

No comments: