Tuesday, February 12, 2008

Slasti a neřesti

Sakra to už je to pět dní kdy sem sem dal něco naposled?

no každopádně se den se dnem sešel a já pocítil, že už nadešel čas plodit dál. Takže pojďme si shrnou události posledních několika dní.
Začnu trochu všeobecně. Musím se prostě vyjádřit ke komedii, kterou nám naservírovala naše vláda při volbě prezidenta... víte jak se dřív volil papež? Ti kdo měli volit (nedam teď z hlavy jméno té funkce) byli zavřeni do místnosti bez vody a jídla. Dokud nevynesli jméno nového papeže nemohli tuto místnost opustit. To samé bych udělal pro naše politiky, pěkně jim odříznout korito a nažrat by dostali až by udělali to co maj. Jak mi říkala maminka "ne Ondrášku sladkosti až po jídle" a myslim, že jim by to taky neuškodilo. Ono totiž když se naperete sladkostma tak se pak daleko hůř jít ten hlavní chod.

Funny je, že zároveň s náma probíhají volby i v "ooooo velké" americe. Všimněte si toho, že ameriku nikdy nevedl černoch nebo žena a teď prááásk a jsou z nich žhaví kandidáti.
Problém je v tom, že změnou prezidenta se na světovym poli nic nevyřeší. Amerika bude válčit stejně a nakonec se to všechno posere. Hle ropa došla tak kam pošlem vojáčky teď? No až se někdo fakt naštve tak to bude zajmavý, konec konců se podle předpovědí má něco takovýho do 4 let stát. Snad stihnu alespoň dodělat vejšku než to příde. Třetí světovou bych nechtěl.

Ale pojďme se zase vrátit k nám, do našich krajů, domů a ke komu jinému než ke mě :D

V pátek proběhla jedna z těch velkých akcí, kdy se stane spousta věcí a vypije se spousta alkoholu a tak dál a tak dál.
No díky nedostatku spánku a jídla přes den sem pak večer odešel ze stavu střízlivosti poměrně brzo což byla asi chyba.
Sranda byla, házet po sobě kapustama a pít whisku u popelnic (ne nejsme bezďáci ale prostě to tak přišlo) bylo super, ale následky nebyly z nejlepších.
Přibližně tak od desíti si pamatuji jen útržky. No o to víc mě pak překvapil návrat do školy. Petr se kterym jsem tam byl se mnou nebavil a já nechápal, až do dneška, pořádně proč.
No alkohol udělal svoje a prý nevhodnejma poznámka a pěstním útokem na falus jsem ho pěkně vytočil. Touhle cestou bych se chtěl omluvit. Tvrdim furt že alkohol je zlo a proto se s ním musí bojovat, i když já zas prohrál.
Ten večer se toho asi dělo ještě víc a možná ani to by nebylo všechno. Nechápu do teď jak sem mohl přejít půl města a zvládnou sníst ten párek. Ale snad sem nikomu nezpůsobil nic trvalýho.

Každopádně sranda byla a vy si zapamatujte, že pít se nemá a když jo tak s mírou. A když neni po ruce žádnej Míra, pijte hlavně s někym ať nepijete sami.

Dneska už je to dlouhý dost tak to bude bez písničky. Snad někdy příště

BTW wondřejův blogspot přesáhl hranici 4000 návštěv jeeeej :) díky lorde hoven :D

No comments: