Friday, May 25, 2007

týden utekl jako voda

Tak mam za sebou další týden.
Uh ubíjejcí autoškola, kde nám "pan učitel" pustil dvě videokazety se silničním zákonem, které kdyby mi někdo pustil ještě jednou tak si asi v nejlepším případě začnu rvát vlasy v tom horším bych zkončil v emo táboře a sebepoškozoval se slovy "že vesmír už nemá smysl"
Kazeta naštěstí trvala "jen" hodinu a tak sem si pak mohl domluvit jízdy na trenažeru (první jízdy) a vypadnout domu.
Tenhle týden byl nabitý raidováním ve wowku. Kde sem se ale spíš naštval, než abych se pobavil. Občas vás lidi naštvou, ale je třeba se přes to přenýst (papajko come back :) )
Další naštvání přišlo nepřímo, protože moje milá chtěla jet do Prahy na vernisáž, kam jí ale její "super" rodiče nepustili... omg wtf že se bojej jí nechat samotnou semnou to bych ještě chápal, ale bože pustit už téměř dospělou osobu na kulturní akci to je přehnaný.
Sem ale rád, že se ke mě doneslo i pár dobrých a povzbuzujících správ.
Obě ty nejlepší se týkají Lucky, jednoho z mých nejlepších přátel z řad něžného pohlaví (toto neni sexistická narážka) a mé sestry Petry (pardon Péti :P) Obě totiž odmaturovali perfektně a hned na poprvé :D takže vám oběma ještě jednou gratuluji a ať se vám takto daří i v budoucnu.
no a protože je už je večer, odklízím se připraviti se na zítřek... "Víkend s rodinou" a můžu vás ujistit, že to není název laciného béčkového filmu hollywoodské produkce, ale pouhá skutečnost -.- vivalavidlákov

1 comment:

Martins said...

Tak si ti Uziiiiij xD