Sunday, May 20, 2007

A bylo ticho

Tak sem strávil víkend v hotelu, který byl pro naší společnost Species rezervovaný téměř celý. Sešlo se nás velké množství a protože nám počasí přálo mohli sme si venku u grilu užívat konverzace, masa, alkoholu, prostě všech možnejch neřestí.

Už první večer se naše skupina odvázala a vydali sme se na místní diskotéku, kde sme se bavili až do 4 ráno. Mirthuf se vyspal na štěrku a schodech, Petros málem zorganizoval raid na místní burany, Peky, já, Papajka a Karolli sme se rozjeli na parketu i když naší taneční kreaci zcela zastínil výkon Ghosta s přítelkyní.

Po návratu na hotel se část lidí ještě nahrnula k Petrosovy a kalila co to šlo, mi normální sme se rozhodli vyspat.

Druhý den ráno (chápejte v jedenáct) sem vyskočil z postele a šel se podívat do hotelové restaurace kde už seděla většina výpravy. Někteří šli hrát minigolf, někde seděl u tábořiště, někteří se vydali na kolotoč. Muzika hrála a dobře se povídalo. Tak sme vydrželi zas až do půlnoci u ohně a pakk se šlo do Salonku. Tam už sem ale moc dlouho nevydržel protože po všech těch zubrovkách od Neemueho (ano naučil si mě jí pít šmejde :D ) vodnicích (zravim hlavě Vegaze a Ananáska :)) a whisky co přines Canio to bylo drsné. Takže ve dvě na kutě a konec, zbytek zas pokračoval dlouze do rána.

No a teď, teď už sem doma a můžu odpočívat. Zas máme za sebou srázek na který se nezapomíná :)

Dík všem co přijeli sem rád, že sme si to mohli užít

Těšim se na vás příště

No comments: