Sunday, September 28, 2008

Jak stahovat z Youtube mp3 zdarma

Hodně lidí ke mě na blog chodí, protože do vyhledavače zadá jméno písničky a mp3 a doufá, že mp3 u mě stáhne. Proto mě napadlo pomoct vám a poradit jak si takovou mp3 udělat z jakéhokoli videa nebo třeba z videa z youtube.

Takže, dejme tomu že někdo uloží na yutube video se zajmavým rozhovorem a vy chcete tento rozhovor v mp3 do vašeho přehrávače. Co pro to musíte udělat?

1. stáhněte si program na stahování videa z youtube. Můžete použít třeba Save2pc light je velice jednoduchý a zvládnete jej používat jistě bez problémů.

2. pak pomoci programu na konvertování formátů převést na formát mp3. takový program je i FV2mp3converter, který umožňuje i převádění do mp3 přímo z youtube. To jsem však osobně nezkoušel.

EDIT: přidávám link na aktuální, víše zmíněný program. je to Youtube to MP3 converter vyzkoušel jsem a funguje celkem dobře, až na občasné záseky, ale můžete stahovat videa přimo do Mp3 a dokonce více videí najednou.

pak si můžete své mp3 zdarma užít jak je libo.

Snad jsem vám pomohl, jestli ano nechte koment ;)

nezapomeňte to, že pokud budete chtít stáhnout písničku některých autorů, můžete porušit autorská práva.

3 comments:

Anonymous said...

TOHLE je zajimavy prispevek. az budu mit nekdy cas, urcite to vyzkousim. tech pisnicek z youtube, co jsem chtela poslouchat i na hudbatku!

Wondrej said...

a u tebe jsem zrovna už čekal, že takový věci budeš zvládat :)

Anonymous said...

a vidis, slysim o tom prvne v zivote.