Friday, June 20, 2008

Pravidla pohybu na internetu

Tak sem si tak projížděl webem a řekl jsem si že se podívam na stránky své nejoblíbenější a nejúžasnější zpěvačky kterou kdy popmusic mělo ano není to nikdo jiný než sama úžasná Ewa Farna!
tak pro ty z vás co už se stihli vyzvracet protože nepochopili muj smysl pro humor, chci vás uklidnit, nic takového tu hrát nebude (i když.... nee asi ne)
ale na jejich stránkách jsem našel zajmavou věc a to 10 pravidel pro pohyb na internetu a tak sem si řekl že bych taky mohl mít pár rad :)

držte se začínáme

1. Buďte si jisti, že na internetu máte vždy pravdu (každý má pravdu)

2. Než se zeptáte na hloupou otázku použijte Google

3. Pravidlo 34

4. naučte se všechny zkratky a pak je používejte co nejvíc to de - Omg gtg afk sry bbq cya - budete pak víc netcool a o to de

5. Udělejte si profil na co nejvíc stránkách a pak si dělejte srandu z přátel že oni ještě profil nezaložili "Ty nemáš vlastní MYSPACE?! kde to žiješ?!"

6. Mějte alespoň 3 různé IM

7. Mějte na paměti, že na internetu můžete být kým chcete

(nejpravděpodobněji si o vás lidé budou myslet že jste idiot, když se budete tvářit jako něco víc než jste. V případě, že si to o vás budou myslet i bez přetvářky, nejspíš opravdu jste idiot.)

8. Pokud vám při vstupu na stránky naskočí varování, že jsou pro starší osmnácti let, počkejte před vstupem na tyto stránky až rodiče nebudou okolo.

9. Pokud vás nějaký obrázek nebo video na internetu rozruší nebo přivede do rozpaků, okamžitě to pošlete všem svým přátelům, pokud možno o tom začni ihned blag.

10. Pokud jsi navštívil stránky z bodu 8 je dobré promazat historii pokud nechceš aby se o tom, ostatní co sdílí počítač s tebou, mohli dozvědět.

No comments: