Sunday, November 4, 2007

Halloween party

to co sem právě zažil a záhy budu vyprávět byl největší mejdan v mym životě. Vystupuje v něm několik zajmavých postav a bytostí např.: kouzelný koberec, schody, popiči maska na tyči, Jebák a Emokid.

Takže abych začal od podlahy (a teď nemyslim ten koberec, o tom až později), plán byl následující: pozvat pár lidí, přinutit je přinést převleky, nakoupit chlast (bylo ho za 7000 pro asi 18 lidí) a slavit a bavit se celej víkend. Kupodivu to vyšlo :)
V pátek sme vyrazili s Reou z Kladna směr chata společně s Majtym a Jemenem. Po tom co sme se zjistili kudy máme jet (což se nakonec jevilo jako největší problém) a potom co sme málem naletěli do stromu se naší výpravě povedlo dorazit do chatky plné lidí, věcí, chlastu a emoboye a začlo se pít. Původně normální sešlost se díky Jeny a Jemenovi změnila na WoW sraz až z toho některým "nepostiženým" hrabalo.
První večer byl tochu nepraktický co se týkalo počtu lidí na centimetr čtvereční chaty a hlavně koberce, načemž pak i vázla komunikace, což některým zůčastněným nevadilo a vesele se párovali :D ráno pak jen zaznělo něco ve smyslu že někdo viděl mou "mikroprdel" a že vrzala celá chata pod náporem párujících se.
emo parta, v čele s největším emem co sem kdy viděl, vyklidila pole hned ráno. Ani se jim nedivim, neboď ten bordel co byl všude (tim myslim uplně všude)musel nahátět hrůzu do srdcí každého z nás. Zajmavé bylo že všechno co se za ten večer (a nebylo toho málo) vylilo na koberec zmizelo a to včetně guláše. Z toho sem druhý dem usoudil, že až dojde chlast, můžem lízat koberec... naštěstí nedošel.
Jebák, ačkoli měl řídit tak celou sobotu pil, dělal bordel, nabízel svoje služby katce a usnul. Lidi se postupně budili celej celej den a vypadalo to jako když vylejzaj červy z jablka. Pod stolem na koberci ležel janek, u nás na pokoji asi tak 4x2 metry spalo 6 lidí, spalo se i v chodbě a na gaučích.... šílenost sama o sobě.
Druhý večer sem myslel že bude klidnější, odjelo dost lidí a majty našel klíče, takže sme mohli do auta pro aktivity.
Co všechno se ale dělo během noci vám neřeknu, jednak si část nepamatuju, a druhak nechci :D ale ve skratce
pilo se, nejvíce pak pil Jemen co se ve snaze dostat se do patra prohrál duel se schodama. Zpívalo se a hrálo se. Já sem si namíchal speciální lomcovák (od všeho trochu)a pak už sou jen útržky.


nebudu tu rozepisovat všechno, neb toho bylo dost a kdo tam nebyl neuvěří a kdo tam byl na to nezapomene (jestli si to ještě pamatuje :P)

zvláštní bylo to že i kkdyž nás tam nezůstalo moc udělali sme druhej večer daleko větší bordel než ten první.
Naštěstí se nikomu ani při devadesátce v lese nebo odpalování rachejtlí nic nestalo a tak se můžeme těšit na příští akci.

2 comments:

Anonymous said...

Byla jsem jendou z hlavnich zucastnenych. A abych vam oriblizila v jakem stavu byl Ondra... Je to nejvetsi zaprisahlej nekurak jakyho znam a byl tak na sracky, ze si to tam vykracoval s cigarkem v ruce i puse........

Wondrej said...

sem jen rád že to cigáro bylo jediný co mi skončilo v puse. mohlo bejt hůř :D