Thursday, July 10, 2008

Zjevení na ČVUT

Tak se stalo to, že jsem včera šel na FBI (fakulta biomedicínského inženýrství jinak je to asi FBMI aby nedšlo k zámince ale FBI zní líp). Probíhal tam totiž zápis do prvního semestru. Ne, že bych se na FBI hlásil, ale šel sem tam jako odnudňovací prostředek a společnost (nebudu říkat komu, viz. níže :D) přišel sem akorát v pauze mezi angličtinama a BOZP. Zašli sme na kafe a mě tak napadlo, že posluchárna bude velká a plná lidí a tak abych se nikde tu dobu než BOZP zkončí nenudil, že tam půjdu a splynu s davem.
Sedím tam v posluchárně plné budoucích vysokoškoláků a pan profesor vykládá o tom co se bude dít. Program zahájil tím, že rozeslal štos papírů a každý se měl podepsat ke svému jménu (moje tam překvapivě nebylo). Potom povídal něco o tom jak si řekneme pár věcí o BOZP a pak elektrotechnice a bezpečnosti - to vše završené malým testíkem(!). Už bylo pozdě couvnout, kdybych se prostě zvedl a odešel upoutalo by to moc pozornosti. Prostě a jasně napsal sem test a to tak, že dle mého soudu velice dobře, který má ovlivnit to jak se budete moci chovat v laboratořích.
No co bych vám povídal, pod pseudonymem sem test i odevzdal a jen doufám, že s hledáním přebytkového studenta pracovníci FBI nebudou mít moc práce :D (taky doufám, že mě americká vláda nebude vyslýchat proč dělám článek o federálech)
Byl to prostě zase jednou vtipný den.

S pozdravem po pracovníky ČVUT Wondrej aka P.J.

No comments: